Förfrågan

Familjehem till en pojke, snart 13 år. (ID 19483)

Söker konsulenstödd familj
Söker privat familj

Publicerad 2023-12-06

Beskrivning:

Söker: Extra kraftigt förstärkt familjehem till en snart 13 årig pojke med svår ADHD och lindrig IF. Söker en familj där han kan få sina behov tillgodosedda och mycket kärlek. Han har varit placerad sedan 2015 och flyttat runt några gånger. Detta gör att han känner stor oro för att familjen inte kommer låta honom bo kvar. Så vi önskar ett vant familjehem med bred kunskap som är beredda att bemöta en kille som är, impulsiv, har svårt att reglera sina känslor, ljuger, och kräver i nuläget ständig tillsyn.

Barnet kan ej bo i en stad. Barnet behöver få bo i en lantligmiljö där han kan få utlopp för sina behov att röra på sig, undersöka saker, leka och göra av med energi. Vi ser helst ett familjehem utan barn eller möjligtvis barn i äldre tonåren.

Intressen: Han gillar att spela hockey. Är med i ett lag utifrån sina förutsättningar. Tv-spel FIFA och NHL. Bygger gärna med lego efter olika ritningar. En skyndsam placering planeras, men ej akut.

Vi söker i följande län:

Dalarnas län, Gävleborgs län, Hallands län, Jönköpings län, Stockholms län, Uppsala län, Värmlands län, Örebro län, Östergötlands län

logotyp Askersunds kommun Askersunds kommun

Org-nr.: 212000-1983

ID: 19483

Askersunds kommun (Askersunds kommun) ansvarar för innehållet på denna sida.