Förfrågan

Kämpe AB söker nu familjer som vill öppna upp sina hem och bli jour- och familjehem för ungdomar mellan 13-18 år. (ID 19617)

Söker privat familj

Publicerad 2024-02-16

Beskrivning:

Vi söker nu familjer som har erfarenhet av att ta emot ungdomar med svårare beteendeproblematik. Det kan t ex. vara ungdomar med missbruksproblematik eller ungdomar som behöver komma bort ifrån en kriminell livsstil eller ungdomar som lider av allvarlig psykisk ohälsa.

Kämpe erbjuder konsulentstödd familjehemsvård genom att rekrytera, utbilda och följa upp placeringar i familjehem. Kämpe föreslår familjer till kommun och socialtjänst runt om i landet. Innan och under en placering sker ett nära samarbete mellan jour- och familjehemmet och familjehemskonsulenten. Familjehemskonsulenten ger råd och stöd under hela placeringsperioden.

Kämpe är ett litet företag som är beläget i Bålsta kommun i Uppsala län. Vi är två familjehemskonsulenter som arbetar med familjehemsvård. Kämpe bedriver även en verksamhet i form av ungdomsboende där man arbetar med ungdomar som har autism eller asperger syndrom.

Om du/ni är intresserade av att höra mer om uppdraget som familjehem så hör gärna av er till oss så berättar vi mer!

Med vänliga hälsningar
Ulrika & Susanne
Ulrika Bertilsson Familjehemskonsulent Tel: 070-817 85 93 E-post: ulrikabertilsson@kampeab.se
Susanne Williams Biträdande verksamhetschef Tel: 076-890 13 16 E-post: susannewilliams@kampeab.se 

Vi söker i följande län:

Dalarnas län, Gävleborgs län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län

logotyp Kämpe AB Kämpe AB

Org-nr.: 559015-4109

ID: 19617

Kämpe AB (Kämpe AB) ansvarar för innehållet på denna sida.