afh-logo

Ledigt familjehem i Ängelholm

Skåne län
Kan ta emot idag
Erfarenhet finns
Utredning finns
Har ramavtal

Beskrivning av familjehemmet

Erfaret familjehem boende på en hästgård finns i utkanten av Ängelholm. Två vuxna. Har en placerad flicka 7 år. Djur finns på gården. Jobbar som dångpedagoger och driver ett häststall. Vuxen hemma på heltid. Familjens Kälvestens utredning kan sändas till handläggare vid förfrågan. 

Familjehem - Bemanning Kristianstad AB:
Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete

Våra familjehem ska ha det känslomässiga överskottet som krävs för att ge ett placerat barn trygghet, stabilitet och möjlighet att utveckla goda levnadsvanor. Att arbeta i team ser vi som en självklarhet för alla parter och vill verka för goda relationer med socialtjänsten och barnets biologiska familj. Vi ingår i det delade föräldraskapet. Vi på Familjehem-Bemanning Kristianstad AB står för handledning till familjehem och tillgänglighet dygnet runt. Vi tillämpar närhetsprincipen och har nära till våra uppdragsgivare samt familjehem. Vi journalför viktiga händelser kring barnet och erbjuder möjlighet till sammanställningar utifrån BBIC inför uppföljningsmöten. Våra familjehem har kulturkompetens samt erfarenhet från människovårdande yrken.

Samtliga familjehem är utbildade i Ett hem att växa i, ankntyning, mentalisering, affekter samt LAB-lågaffektivt bemötande.

Vänligen vänta...