afh-logo

Trygg familj i Fagerås (Karlstad)

Värmlands län
Kan ta emot idag
Utredning finns
Kvalitetsrapport

Beskrivning av familjehemmet

Trygg stabil,, glad familj med erfarenhet av neuropsykiatriska diagnoser såsom ADHD och Aspergers. Även erfarenhet av bipolär sjukdom samt diabetes. Utredda av konuslentföretag samt Ekhöjdens familjehem dock ej haft placeringar än. Kan ta emot omgående.

Kvinna 40 år, man 43 år, bor i kedjehushus, kvinnan hemma på heltid mannen arbetar som kock, eget rum för placerat barn/ungdom finns. Hemmavarande egna barn p 6 år, f 7 år samt p 16 år. Finns även barn i tidigare äktenskap som är där på umgänge men bor med andra föräldern.

Katt och hund finns i familjen.

Intressen: fiska, campa, pyssla, göra utflykter med familjen och husdjuren, mycket gemenskap med familjen även intressen som golf och musik. 

Finns ett bra nätverk med släkt och vänner.

Nära till skola och fritis.

Har inte haft egna placeringar, men kvinnans biologiska uppväxtfamilj tog emot familjehemsplaceringar och är upväxt med detta, mannen van från sin familj att de tog emot sommarbarn. 

Kan även ta emot syskonplacering.

Tar ej emot rökare.

Ekhöjdens HVB & Familjehem AB:
Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete

Vi ger handledning till våra familjehem kontinuerligt, vi arbetar utifrån vårdplanen och gör genomförandeplan, vi skriver månadsrapporter efter överenskommelse utifrån socialtjänstens önskemål. Vi individplanerar besöksfrekvenser i familjehemmen utifrån insatser som krävs, för att det ska bli så bra som möjligt för den placerade
.
Vi har telefonberedskap 24-7 alla dagar på året.

Familjehemmen får uppdatering kring alkohol- och droger regelbundet & möjlighet till riktad förkovring när det behövs.  

Vi utreder våra familjehem genom djup intervju och vi matchar alltid familjehem efter placeringens behov. Vi är utbildade i NYA KÄLVESTEN.

Vi har utbildning inom: Cope, Nya BBIC, MI, ASI, CRA, Drog- och missbruk, Återfallsprevention & Våld i Nära Relation

Vänligen vänta...