afh-logo

Familj i Tullinge

Stockholms län
Kan ta emot idag
Erfarenhet finns
Utredning finns

Beskrivning av familjehemmet

Ursprung Sverige, födda -76 och -75. Två biologiska söner  födda -03 och -06. Bor i nybyggd villa på fem rum och kök i ett nytt bostadsområde i Tullinge. Buss till Tullinge station tar 10 min och därifrån går pendeltåg.

Mannen är tjänstledig från jobb som risk- och säkerhetskonsult till förmån för andra uppdrag och frun arbetar som designer åt ett företag. Mannen har under ett antal år arbetat som godman och förvaltare och har förtroendeuppdrag från SKL och ÖN genom sin kompetens och erfarenhet. Han frilansar även inom skådespeleri. Familjen har mångårig erfarenhet av familjehemsplaceringar. De har haft jourplaceringar av mycket små barn, placeringar via Kriminalvård, LVM- och SoL-placeringar med missbrukproblematik samt ensamkommande ungdomar. Familjen är kyrkligt engagerade inom pingströrelsen och har en inkluderande och öppen inställning till andras tro. Senaste placeringar har varit en en tonåring med hedersproblematik som bott i bredvidboendet, samt jourplacering av spädbarn som bott med familjen i villan.

Familjen ger ett glatt, varmt och energifyllt intryck. De är engagerade, omsorgsfulla och kompetenta. Familjen har ett stort nätverk som en familjehemsplacering får tillgång till. De är aktiva och hittar ofta på aktiviteter där de ser det som en självklarhet att en placering inkluderas.

Familjen kan erbjuda rum i bredvidboende som ligger i direkt anslutning till altanen i villan. Lämpligt för äldre tonåring eller vuxen. En placering deltar aktivt i familjens liv, måltider och aktiviteter. Båda familjehemsföräldrarna arbetar huvudsakligen hemifrån och finns tillgängliga. 

 Familjen har möjlighet att ta emot ett litet barn i villan.

Familjen har mycket goda referenser från ett antal olika kommuner och samarbetspartners.

Vänligen vänta...