afh-logo

Utredd barnfamilj i villa

Skåne län
Kan ta emot idag
Erfarenhet finns
Utredning finns
Publicerad: 2020-08-27
Id: 18751

Beskrivning av familjehemmet

Vi är ett par som varit ett par sen 99 och gifta sen 09. Vi har tre biobarn i åldrarna 17, 14 och 9. Dom äldsta är flickor och minsta en pojke. Välfungerande och trygga barn. Vi bor i en mindre by utanför centralorten. Finns förskola i byn och skola en bit bort. Vi bor i en stor villa och har ett rum ledigt. Hund finns i familjen. Vi är en stabil och lugn familj. Kan ha humor och skrattar och busar mycket. Trivs bra hemma men åker då och då på lite utflykter och aktiviteter.
Jag arbetar för tillfället 75%. Har arbetat i många år både inom förskola och skola. Har erfarenhet av barn med olika diagnoser. Han jobbar heltid som drifttekniker.

Vi är utredda av kommun och blev godkända nu i år. Har utredningen (Kälvesten) hemma. Har haft någon jour men inga längre placeringar.
Vi önskar och tror att en flicka skulle passa bra in i vår familj. Vi tänker att det inte ska finnas för svår problematik hos barnet. Vi tänker då inte våldsam eller för utåtagerande. Vi tror på ett gott samarbete med alla inblandade för barnets bästa. Ser fram emot att höra från er.

Vänligen vänta...