afh-logo

Barnfamilj i villa

Uppsala län
Kan ta emot idag
Publicerad: 2020-09-15
Id: 11324

Beskrivning av familjehemmet

Vi är ett gift par, båda runt 30 år med tre barn 3-7 år gamla. Vi bor med hundar i villa. Det är en knapp mil till närmaste tätort, en liten, lugn och trevlig ort men som har det nödvändigaste att tillgå. Där finns dagis, skola årskurs 1-9, ICA supermarket, BVC, bra gångstråk/utegym, simhall/utebad, idrottshall samt mycket bra tågkommunikationer. Vi åker för det mesta bil överallt och att skjutsa fram och tillbaka till olika platser är inga problem.
Jag arbetar som specialistsjuksköterska nära hemmet. Han jobbar som kökschef i Uppsala. Vi har bra arbetstider båda två.
Vi ser gärna att barnet är mellan 5-11 år och uppvuxen i Sverige. Vi har inga tidigare erfarenheter utav att vara ett familjehem m.m. Detta har vi velat göra i flera år, men det är först nu som vi känner att det passar in i vår livssituation pga. att vi tidigare bott för litet, jag har studerat, samt att vi har renoverat m.m. som har tagit upp mycket av vår tid.
Vi kan tänka oss att vara både familjehem, jourhem samt kontaktperson om det behövs. Vi ser fram emot svar ifrån er och att få berätta mer om oss.

Tidigare publicerad 2017.

Vänligen vänta...