fbpx

Familj

Gift par i Bjuv

Beskrivning:

Gift par i stort radhus i centrala Bjuv i Nordvästra Skåne. Engagerat par med stor erfarenhet av psykosocial problematik och behandlingsarbete. Man bor själva med tre hundar, i ett lugnt område som har nära till både skolor, fritidsaktiviteter och bra förbindelser.

Man har en varm och nära utstrålning till medmänniskor och förmåga att ta en person för de den är, och vara det stöd en ungdom med tungt bagage behöver. Familjehemspappa arbetar säsong med event och nöje och familjehemamma arbetar på hvb hem i Helsingborg varierande tider. Man umgås en del med vänner och gillar att vara ute med hundarna.

Friab Helsingborg Unga

Friab Helsingborg Unga arbetar med kraftigt förstärkt familjehemsvård för ungdomar mellan 12-18 år med en psykosocial problematik. I kombination med den kraftigt förstärkta familjehemsvården arbetar vi med individuellt anpassat stöd och behandling med målet att den unge ska kunna leva ett självständigt liv.
Med drygt 20 års erfarenhet av den kraftigt förstärkta familjehemsvården så finns det god kunskap kring placeringar med flykt och hedersproblematik, självskadebeteende, missbruk, kriminalitet, skolsvårigheter, neuropsykiatriska diagnoser och relationsproblematik.

 

 

logotyp Friab familjevårdFriab familjevård
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Bjuvs kommun
Skåne län

Publicerad: 2017-12-08
Senast kontrollerad: 2017-12-08

ID: 126150

Friab familjevård (AB FRIAB Individ & Familj) ansvarar för innehållet på denna sida.