fbpx

Familj

Familjehem i centrala Helsingborg

Beskrivning:

Kvinna boendes centralt i Helsigborg, i en etagelägenhet med vacker utsikt över Öresund och Danmark. Arbetar som lärarvikarie men är möjlighet att vara hemma vid behov. Lång erfarenhet av barn, ungdomar och vuxna i förstärkt familjehem. Tycker det är viktigt att använda sig av humor och glädje i arbetet som familjehem. Familjehemmet delar med sig av hela sitt hjärta med mycket konst, kreativitet, sång och dans. Under de tio år B varit familjehem har hon haft olika målgrupper såsom ensamkommande, skyddat boende, missbrukare, tjejer med mutilationsproblematik och neuropsykiatriska diagnoser.

Familjehemmet har nära till låg, mellan och högstadie samt gymnasieskolor. Det finns gott om föreningsliv och aktiviter. Bussen är precis utandför familjehemmet och går till hela Helsingborg. Kvinnan är Kälvestenutredd och genomgår Nya Kälvestensutredningen.

Friab Helsingborg, Unga

Friab Helsingborg Unga arbetar med kraftigt förstärkt familjehemsvård för ungdomar mellan 12-18 år med en psykosocial problematik. I kombination med den kraftigt förstärkta familjehemsvården arbetar vi med individuellt anpassat stöd och behandling med målet att den unge ska kunna leva ett självständigt liv.
Med drygt 20 års erfarenhet av den kraftigt förstärkta familjehemsvården så finns det god kunskap kring placeringar med flykt och hedersproblematik, självskadebeteende, missbruk, kriminalitet, skolsvårigheter, neuropsykiatriska diagnoser och relationsproblematik.

logotyp Friab familjevårdFriab familjevård
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Helsingborgs stad
Skåne län

Publicerad: 2017-11-21
Senast kontrollerad: 2017-11-21

ID: 126580

Friab familjevård (AB FRIAB Individ & Familj) ansvarar för innehållet på denna sida.