Familj

Ledigt familjehem i Örkelljunga

Beskrivning:

Ett par i 50 års åldern. 

Har lång erfarenhet av tonåringar, killar med psykosocial problematik.

Har jobbat med lägenhetsträning, ADL och kan erbjuda egen lägenhet till tonåring, kille, i de övre tonåren. Även mor-barn placering.

Kvinna är hemma på heltid.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Våra familjehem ska ha det känslomässiga överskottet som krävs för att ge ett placerat barn trygghet, stabilitet och möjlighet att utveckla goda levnadsvanor. Att arbeta i team ser vi som en självklarhet för alla parter och vill verka för goda relationer med socialtjänsten och barnets biologiska familj. Vi ingår i det delade föräldraskapet. Vi på Familjehem-Bemanning Kristianstad AB står för handledning till familjehem och tillgänglighet dygnet runt. Vi tillämpar närhetsprincipen och har nära till våra uppdragsgivare samt familjehem. Vi journalför viktiga händelser kring barnet och erbjuder möjlighet till sammanställningar utifrån BBIC inför uppföljningsmöten. Våra familjehem har kulturkompetens samt erfarenhet från människovårdande yrken.

Samtliga familjehem är utbildade i Ett hem att växa i, ankntyning, mentalisering, affekter samt LAB-lågaffektivt bemötande.

logotyp Familjehem - Bemanning Kristianstad ABFamiljehem - Bemanning Kristianstad AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Örkelljunga kommun
Skåne län

Publicerad: 2023-10-05
Senast kontrollerad: 2023-11-21

ID: 182010

Familjehem - Bemanning Kristianstad AB (Familjehem - Bemanning Kristianstad AB) ansvarar för innehållet på denna sida.