fbpx

Familj

Erfaret utrett familj m hemmavarande, på landet.

Beskrivning:

Vi är ett par födda -71 resp -66. Vi har två biologiska barn födda -07 och -08, samt tre vårdnadsöverflyttade barn, två som är födda -14 och en som är född -19. Sen har vi ockå två familjehemsplacerade barn. Födda -08 och -19. Vi pratar svenska, engelska och han pratar dessutom arabiska.

Vi bor med hund och katter på en gård sex mil utanför Uppsala. Vårt hus är ca 400 kvm stort och vi har också ett bredvidboende på 2 rum och kök. Barnet får självklart ett eget rum, för ett litet barn i eller i nära anslutning till föräldrasovrummet. 
Vi har förskola och skola i nära anslutning.

Jag är hemma på heltid och han arbetar i vårt företag som hantverkare. Han har fria arbetstider som gör att han är delaktig i det som ska skötas kring barnen. Vår fritid styrs av vad barnen har för intressen.
Vi har varit familjehem i över 15 år. Vi har stor erfarenhet av barn från olika kulturer och olika åldrar. Har gått ”Ett hem att växa i”. Utredningar finns hemma. Vi förekommer inte i några register.

Förutom bredvidboendet för äldre önskar vi vara familjehem/jourhem till barn i förskoleåldern (upp till fem år gamla) utifrån våra biologiska barns ålder.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Uppsala län

Publicerad: 2022-06-22
Senast kontrollerad: 2022-06-22

ID: 182280