Familj

Ledig jourfamilj i Bollebygd

Beskrivning:

Familjens bor i Bollebygds kommun i ett stort hus med 6 rum och kök som är fördelat på två våningar. Dom har två biologiska barn, flicka, född -06, och pojke, född -08. Dom har även en familjehemsplacerad pojke född -16 som har varit placerad hos familjen sedan 2019.

De bor inne i samhället och har nära till förskola, skola, kollektivtrafik och vårdcentral samt skog och grönområden. Närmaste större stad är Borås dit det tar ca 20 minuter med bil. Till Göteborg är det ca 30 minuter resa med bil. Det finns goda bussförbindelser till båda städerna. Närmaste förskola/skola ligger några kilometer från huset. Skolan är enligt familjen mycket bra och de har en stor förståelse och vana kring familjehemsplacerade barn. 

Familjen har varit familjehem sedan 2018. Familjehemsmamman är hemma på heltid och har varit det sedan den senaste familjehemsplaceringen. Familjehemmet har nu resurser och möjlghet att ta emot ytterligare en placering. Ett barn i ålder 4-12 år skulle matcha familjen. logotyp Adisa ABAdisa AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Borås stad
Västra Götalands län

Publicerad: 2022-09-30
Senast kontrollerad: 2022-11-04

ID: 190120

Adisa AB (Adisa AB) ansvarar för innehållet på denna sida.