Familj

55/Erfaren och kompetent familj,stort hus Järfälla

Beskrivning:

Par födda -68 respektive -66 med tre hemmavarande barn födda -97, -04 och -09. Paret bor i ett stort hus i Järfälla på 240 kvm med två våningar. Nedervåningen omfattas av två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. På övervåningen finns det tre sovrum, en toalett samt en svit bestående av kök, vardagsrum, sovrum, badrum och toalett som är självständig från resterande rum på övervåningen. Paret har även ett bredvid boende på 30kvm som bestående av sovrum/vardagsrum, kök och toalett. Mannen är utbildad svetsare och fastighetsskötare. Kvinnan är utbildad barnskötare och arbetar med barn mellan åldrarna 1-5år. Familjen har tidigare placeringserfarenhet och erfarenhet av diagnosen ADHD och kriminellt beteende. De talar förutom svenska också kurdiska, persiska och arabiska och har en kärleksfågel i hemmet. 

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Järfälla kommun
Stockholms län

Publicerad: 2022-07-27
Senast kontrollerad: 2022-07-27

ID: 200945

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.