Familj

74/Trevlig familj med erfarenhet, Villa

Beskrivning:

Familjehem bestående av par födda -65 respektive -85 med en hemmavarande son född -18. Familjen bor i en villa i det barnvänliga området Berghem i Järfälla, Stockholm. Familjen bor i ett stort hus på 132 kvm fördelat på fyra sovrum, ett kök, ett kontorsrum samt två badrum med dusch och toalett. Huset har även en stor tomt på 849 kvm där det finns en grillplats. Två möblerad rum med fönster står redo och är tillgängliga för eventuella placeringar. Kvinna arbetar som frisör i central Stockholm och mannen är för tillfället hemma på heltid. Paret har tidigare placeringserfarenhet av en flicka på 5-år, det var en tillfällig placering. Familjen talar svenska, kurdiska med både kurmanji och sorani-dialekt samt arabiska. De har inga djur i sitt hem.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Järfälla kommun
Stockholms län

Publicerad: 2022-07-27
Senast kontrollerad: 2022-07-27

ID: 200946

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.