Familj

92/ Ensamstående kvinna med stort engagemang

Beskrivning:

Ensamstående kvinna född -76 bosatt i Västerås, hon har en son född -04 från ett tidigare äktenskap där sonen bor med sin pappa. Hon bor i en bostadsrätt på 63 kvm fördelat på tre rum och kök. Vid en eventuell placering så finns ett ledigt rum möblerat tillgängligt. Hon har läst en kurs inom lagerlogistik och arbetar idag som truckförare på dagtid. Hon har tidigare erfarenhet av att tillfälligt agera som familjehem för barn som varit placerade hos en väninna medan väninnan åkt på kortare resor. Bland annat en 14-årig tjej med ADHD och en 13-årig afghansk pojke. Hon talar förutom svenska även kurdiska och arabiska och har inga husdjur.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Västerås stad
Västmanlands län

Publicerad: 2022-07-29
Senast kontrollerad: 2022-07-29

ID: 200948

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.