Familj

Familjehem i Ängelholm

Beskrivning:

Ett par i 40 års åldern. Ett hemmavarandebarn, 5 år heltid. Två umgängesbarn, 12 år. Kvinnan hemma på heltid. Mannen jobbar dagtid. Bor på landet. Djur finns. Erfarenhet av barn med np diagnoser. Blir lediga för uppdrag våren 2023.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Våra familjehem ska ha det känslomässiga överskottet som krävs för att ge ett placerat barn trygghet, stabilitet och möjlighet att utveckla goda levnadsvanor. Att arbeta i team ser vi som en självklarhet för alla parter och vill verka för goda relationer med socialtjänsten och barnets biologiska familj. Vi ingår i det delade föräldraskapet. Vi på Familjehem-Bemanning Kristianstad AB står för handledning till familjehem och tillgänglighet dygnet runt. Vi tillämpar närhetsprincipen och har nära till våra uppdragsgivare samt familjehem. Vi journalför viktiga händelser kring barnet och erbjuder möjlighet till sammanställningar utifrån BBIC inför uppföljningsmöten. Våra familjehem har kulturkompetens samt erfarenhet från människovårdande yrken.

Samtliga familjehem är utbildade i Ett hem att växa i, ankntyning, mentalisering, affekter samt LAB-lågaffektivt bemötande.

logotyp Familjehem - Bemanning Kristianstad ABFamiljehem - Bemanning Kristianstad AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Ängelholms kommun
Skåne län

Publicerad: 2022-09-28
Senast kontrollerad: 2022-11-23

ID: 201021

Familjehem - Bemanning Kristianstad AB (Familjehem - Bemanning Kristianstad AB) ansvarar för innehållet på denna sida.