Familj

Erfaret familjehem på landet

Beskrivning:

Vi har varit familjehem sen 2005.

Familjen består av 2 hemmavarande barn födda 06 och 09 samt mig och en särbo. En katt och en större hund samt särbons 3 katter. Stort hus 7 rok varav 6 sovrum. Vi har för tillfället 2 lediga rum, ett av rummen kan delas av 2 barn.

Särbon bor på en stor gård på landet. Tidigare bondgård. Ca 1 timme bort.

Förskola i närområdet, grundskolor/anpassad grundskola finns i centralort 11 km bort, skolbuss. Gymnasium 2 mil, bussförbindelse.

Jag och särbon är utredda tillsammans som familjehem våren 24. (ej riktigt färdig). Tillsammans har vi 6 äldre utflugna barn.

Jag jobbar som lärare i anpassad skolform (tidigare träningsskola) med barn 6-14 år och särbon natt på ett stålverk. Har tidigare arbetat som assistent/resurspedagog på högstadiet samt på ett kortisboende.

Vi är en familj som anpassar oss utifrån de behov som uppstår i vardagen kring alla i familjen. Vi har tid och engagemang för de som behöver stabila närvarande vuxna.

Huvudboendet är lantligt beläget med närhet till skog och sjö. I byn finns gym och många fritidsaktiviteter i närområdet. På fritiden umgås vi med familjen och vänner. Vi försöker tillgodose så alla får en meningsfull fritid utifrån sina förutsättningar.

Finns för tillfället en 17 årig placering. Vad som kan matcha tänker vi yngre barn 6-15 år.

Kan vara hemma med lönebortfall från 20240618.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Västmanlands län

Publicerad: 2024-04-17
Senast kontrollerad: 2024-04-17

ID: 189950