Familj

Erfaret förstärkt familjehem i Rimbo

Beskrivning:

Varmt och tryggt par i femtioårsåldern. Mer än 30 års erfarenhet av att vara jour- och familjehem. Har haft flera uppväxtplaceringar. Erfarenhet av skiftande problematik. Bor lantligt nära naturen och har en hund. Kvinnan är hemma på heltid och mannen arbetar som tekniker. Språkkunskaper förutom svenska; engelska.   

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Vi som arbetar på EKFB har lång erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och unga vuxna. Inom vår personalgrupp finns erfarenhet av arbete på förskola, skola, HVB-hem, stödboende för unga missbrukare och kriminella och boende för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Även erfarenhet av arbete inom sluten psykiatrisk vård finns. Vi har socionomer och beteendevetare i vår personalgrupp. 

Vi har språklig och kulturell förståelse och har lång erfarenhet integrationsarbete. Alla som arbetar på EKFB har kunskaper inom ett flertal språk. Kompetens inom hedersrelateradproblematik finns i vår personalgrupp.

EKFB:s familjehemskonsulenter har jour dygnet runt för att stödja jour- och familjehemmen om det behövs.

EKFB arbetar efter BBIC; Barns behov i centrum. BBIC är ett arbetssätt som är anpassat efter socialtjänstens regelverk och innebär att genomförande och uppföljning av insatserna genomförs på ett strukturerat och enhetligt sätt utifrån en helhetssyn på den placerades behov.

logotyp EKFBEKFB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Norrtälje kommun
Stockholms län

Publicerad: 2022-07-18
Senast kontrollerad: 2022-07-18

ID: 200936

EKFB (EKFB Sverige AB) ansvarar för innehållet på denna sida.