Familj

Familjehem för 3-8 år

Beskrivning:

Hej! Vi är en familj bestående av mig och min man. Vi är födda -76 och -72. Vi har en biologisk dotter född -12.  Vi har fyra äldre barn som är vuxna och som inte bor hemma längre. Vi har även två stadigvarande placeringar, också flickor, som är födda -08 och -13. De har varit placerade hos oss sedan 2017 och är i process för VÖF. Vi har också en liten tjej född i september 2021 placerad sedan januari 2023

Vi bor i en villa i centralorten. Där bor också vår hund. Villan ligger i ett villaområde med en stor tomt. Det är ca 5 minuter till förskola, skola och aktiviteter. Villan är ombyggd och har många rum.

Vi har lediga rum för placering. För att matcha med de barnen vi har hemma så har vi sagt att vi tar emot placering i åldern 3-8 år.

Vi började vår bana som familjehem 2015 med att ta emot ensamkommande. Vi är utredda av kommun och har sedan dess haft flertalet placeringar. Bebis, syskon och enskilda placeringar. Vi har erfarenhet av att ta emot placeringar med annan etnisk bakgrund än svensk. Vi har båda gått utbildningen Ett hem att växa i, och min man har gått socialtjänstens utbildning om traumaarbete

Min man arbetar som kyrkomusiker och jag arbetar som församlingspedagog, teamledare med huvudansvar för barn och unga 0-ca.25 år. Vi har båda Svenska kyrkan som arbetsgivare. Vi har möjlighet att vara hemma deltid.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Örebro län

Publicerad: 2024-03-01
Senast kontrollerad: 2024-03-01

ID: 200990