Familj

Familjehem för 5-10 år

Beskrivning:

Hej! Jag är en kvinna född -99 som bor tillsammans med min son född -20. Han bor hos mig på heltid men vi har fin kontakt med sonens pappa som bor hos oss när han är på besök. Dock bor han på ett längre avstånd från oss, därav har jag sonen på heltid. Vi bor i en villa och hos oss bor också två hundar och tre katter, kaniner och en häst.

Jag har en pojke som är 13 år uppväxtplacerad, samt en flicka som bor hos oss varannan helg, som är 11 år. Jag kan ta emot ett barn i ålder 5-10 år.

I orten som vi bor i finns affär, skola F-9 och bra kommunikationer.  

Jag är utbildad elevassistant, men just nu hemma på heltid.

Djur är ett stort intresse för mig och min son. När vi är lediga så är vi ofta ute i skogen med hundarna. Vi brukar också hänga på stranden, vara på äventyrsbad och lekland.

Min mormor och lillasyster bor i närheten och jag har fin kontakt med dem. Jag har egen erfarenhet av familjehem då jag själv varit placerad sedan jag var liten. Jag har sett och upplevt många typer av familjehem och också HVB då jag blev placerad i ett sådant pga brist på familjehem. Så min kunskap är stor och egenupplevd. Jag månar oerhört mycket om barnen då jag vet hur viktigt det är att få känna sig trygg. 

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Kronobergs län

Publicerad: 2024-04-16
Senast kontrollerad: 2024-04-16

ID: 164300