Familj

Familjehem

Beskrivning:

Jag är gift, och min man och jag har två barn. Vi vuxna är födda -82 och -83. Våra barn är födda 2012 och 2020. 

Vardagsspråk är svenska och vi talar också persiska. Jag har bott i Sverige sedan 2011.                       

Vi bor i ett radhus som har tre våningar, det finns ett kök ett vardagsrum, tvättstuga och en toa och ett badrum (första våning), en till toa och badrum och tre sovrum ( andra våning ) ytterligare ett stort sovrum ( tredje våning). Vart och ett av barnen har sitt eget rum, och föräldrarna har ett stort sovrum på tredje våningen, och det finns två extra sovrum.

Vi bor nära en skolan som har från årskurs 0-6 och det finns också många förskolornära oss, det finns även ett högstadium och ett gymnasium som har bara några busshållplats avstånd mellan oss. Bussen kommer var tionde minut på vardagar. Busshållplatsen ligger precis framför vårt hus. 

Vi arbetar båda heltid, en som lärare och en som ungdomshandledare i LSS bostad. en av oss kan vara hemma på heltid om placeringen behöver det.

På fritiden tittar vi på film/melodifestival/talang, åker till simhallen eller bio, promenad , umgås med vänner och släktingar och firar Sveriges högtider och Irans högtider som Nowruz , Yalda, eldfast osv…

Jag har många års erfarenhet med att arbeta med barn och ungdomar och läste engelskalärare program, min man läste familjerådgivare i Iran och validerade i Sverige och fick examen som beteendevetare, han har många års erfarenheter av människor i olika åldrar.

Tidigare placeringar:

2017: två bröder som var 17 och 12 år. De bodde hos oss i 5 månader.. 

2019-pågår: en ung man som snart fyller 21 år och ska flytta till sitt hem och bo självständigt. 

Vi gjorde ett utredning 2017, vi uppdaterade det 2019. Jag har alla nya dokumenten som ni behöver ha. Jag kan skicka dem med post. 
Vi har deltagit på olika utbildningar som blev rekommenderade för vårt familjhem. 

Vi är redo att ta emot pojkar som är 12 år eller äldre, eller bebisar 0-3 år, som uppväxtplacering.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Västra Götalands län

Publicerad: 2024-05-02
Senast kontrollerad: 2024-05-02

ID: 201727