Familj

Jour- och familjehem för 0-12 år

Beskrivning:

Hej vi är ett sambopar i 50-årsåldern med en son på 13 år och vuxna barn med egna barn. Vi bor med hundar i villa i centralorten nära F-9 skolor och gymnasium. Det finns simhall, gymnastik, bollsporter, ishall, bowling osv. Har nära till elljusspår och skog.

Vi är båda hemma på heltid, han är delvis rullstolsbunden men kör bil och deltar i aktiviteter. Har arbetat som kriminalvårdare och är utbildad USKA med inriktning psykiatri. Jag är sjukpensionär sedan många år men jobbar lite extra på skolan som ligger nära oss när det krisar. Då som obehörig lärare i åk 1-6 samt fritids eller resurs.

Jag har erfarenhet av att arbeta med barn med NPF diagnoser, bildspråks undervisning.

Vi tycker om natur och är aktiva friluftsmänniskor. Som familj tar vi gärna en sväng och grillar korv osv. Barnens farmor bor ca 100 m från oss. Och ett av våra vuxna barn bor nära oss. Vi har flera barnbarn. Vi har vana av  matallergier. Vi har också erfarenhet av diabetes typ 1 då jag har det.

Jag har under åren 1995-2001 varit kvalificerat familjehem åt flera ungdomar med olika diagnoser och som farit illa tills de kom till oss. Jag har fortfarande kontakt med flera av dem.

Jag har en längtan till att återigen hjälpa barn/ungdomar som drabbats av olika händelser. Vi hoppas kunna hjälpa barn och öppna vårt hem. Och ge dem trygghet!

Vil bli familjehem/jourhem till barn i åldern 0-12 år, även syskon. Referenser finns. Kan ta emot omgående om det skulle behöva.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Örebro län

Publicerad: 2024-03-05
Senast kontrollerad: 2024-03-05

ID: 189500