Familj

Kompetent man med placeringserfarenhet

Beskrivning:

Ensamstående man född -62 bosatt i Tumba i ett stort hus på 154 kvm bestående av sex rum och kök. Tre möblerade sovrum finns att tillgå för eventuella placeringar. i uterummet finns även trainingsutrustning, likt ett minigym för ungdomar att träna på. Boendet är beläget cirka fem minuter promenadavstånd från närmaste busshållsplats. Det finns ett stort utbud av skolor, gymnasium och förskolor i området. I området finns det mycket att göra för ungdomar. Det finns tillgång till ungdomsgård, simhall, gym och sporter som fotboll, basket och liknande.

Mannen arbetar i sitt egna företag från hemmet och styr sina tider själv. Mannen har tidigare arbetat på ett behandlingshem för missbrukare under en 10-års period och har även tidigare placeringserfarenhet i form av ensamkommande, omsorgsbrist och drogmissbruk. Bland dessa ungdomar har ADHD varit förekommande. Han tar emot tonåringar från 14-år och uppåt oavsett kön. Han har inga djur och talar förutom svenska även engelska.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Stockholms stad
Stockholms län

Publicerad: 2024-03-13
Senast kontrollerad: 2024-03-27

ID: 201709

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.