Familj

Par i Sala med erfarenhet, cirka 30 placeringar

Beskrivning:

Par födda -63 respektive -66 bosatta i centrala Sala i en stor villa med fem sovrum fördelat på cirka 200kvm. Paret har även ett ledigt bredvidboende som ligger cirka tre minuters promenadavstånd från deras hus. Bredvid boendet är en möblerad villa med fem sovrum fördelat på ca 200kvm avsedd för en mamma/barn eller familj placering. Mannen arbetar som kriminalvårdare och kvinnan arbetar som tolk. Paret har haft cirka 30 placeringar som omfattar hedersrelateradproblematik, missbruk, psykisk ohälsa, skyddsbehov, mamma/barn placering etc. De tar för närvarande enbart emot i sitt bredvidboende då de har två placeringar i sitt egna hus. De talar utöver svenska även kurdiska, persiska och dari och har inga djur i hemmet.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Sala kommun
Västmanlands län

Publicerad: 2024-04-08
Senast kontrollerad: 2024-04-08

ID: 201733

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.