Familj

Trevligt par i Motala

Beskrivning:

Par födda -75 respektive -77 bosatta i Oxelgården strax utanför Motala i en stor gård med tre hemmavarande barn födda -05, -08 samt -10. Familjen har ett bredvidboende i form av ett suterränghus med en separat ingång till nedre delen och en separat ingång för hans pappa som bor på övre delen. Dem två delarna av huset är inte anslutna och är avskilda. Den nedre delen består av fyra rum, kök samt badrum med en yta på cirka 100 kvadratmeter.

Närmaste busshållsplats ligger 2 km från hemmet och från denna hållplats kan man enkelt ta sig till olika delar av Motala med möjlighet att sedan fortsätta vidare till andra städer via tåg eller buss. Mataffärer, restauranger, apotek, lasarett, skolor och fritidsaktiviteter finns i Motala. De närmaste skolorna finns i Motala, cirka 5 km från gården.

Paret driver ett eget företag och mannen har således flexibla arbetstider där han arbetar hemifrån. De driver en hästverksamhet på gården och har häst boxplatser som de hyr ut. De har en hund och talar utöver svenska även serbiska och engelska. Mannen har sitt ursprung i Serbien. Familjen vill gärna ta emot en självgående ungdom eller familj, de kan tänka sig ta emot skyddsplacering av en ensamstående kvinna med barn.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Utredning finns

Kommun:
Motala kommun
Östergötlands län

Publicerad: 2024-04-15
Senast kontrollerad: 2024-04-15

ID: 201740

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.