Familj

Trygg kvinna i Luleå

Beskrivning:

Familjehemmet består av en kvinna född -79 som bor i en stor villa utanför Luleå. I villan bor kvinnan tillsammans med sina två barn, en dotter född -09 och en son född -12 samt en liten hund och två kaniner som familjen hjälps åt att sköta om. Familjen är aktiv och tycker om att göra saker tillsammans och anpassar gärna sina aktiviteter så de passar kommande placeringar och deras intressen. 


Kvinnan har lång erfarenhet av ungdomar genom sitt arbete som lärare och har vana av många olika kulturer, åldrar, olika diagnoser samt våld i nära. Hon har ett stort engagemang för sina elever och i relationen till de som har det svårt väcktes längtan och lusten att kunna göra skillnad genom att öppna sitt hem.


Kvinnan är lösningsfokuserad och har hela tiden individen i fokus. Hon är en enkel och trygg person som har lätt för att samarbeta samt är tydlig och engagerad och besitter alla egenskaper för att göra ett bra arbete som familjehem. Hon har en medvetenhet kring ansvar och konsekvenser både gällande sig själv, sina barn och kommande placeringar. Hon har en ödmjukhet inför uppdrag och dess olikheter och är öppen för handledning och utbildning för att kunna göra så bra insatser som möjligt. Kvinnan erbjuder ett hem med kärlek, lugn miljö, struktur och sunda rutiner.  

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Vår verksamhet erbjuder kvalificerad konsulentstödd familjehemsverksamhet med flexibla placeringsalternativ, miljöterapeutiskt arbete och lösningar anpassade efter den enskilda individens behov. Samarbetet mellan familjehem, konsulent och socialtjänst är grunden som ger den konsulentstödda familjehemsvården dess speciella karaktär. Våra familjehem får löpande handledning och utbildning i enlighet med socialstyrelsens rekommendationer. Vi på Suddamin Care stöttar och vägleder familjehemmen i deras uppdrag och vår verksamhet är uppbyggd så att våra familjehem och jourhem skall kunna få stöd, service och handledning 24 timmar om dygnet. Vårt arbete bedrivs utifrån vetenskap. Beprövad erfarenhet och i enlighet med för professionen accepterade etiska och yrkesmässiga regler, lagar, riktlinjer och metoder. Verksamheten arbetar aktivt för att hålla sig uppdaterad och utveckla metoderna.

logotyp Suddamin CareSuddamin Care
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Luleå kommun
Norrbottens län

Publicerad: 2023-06-13
Senast kontrollerad: 2023-06-13

ID: 201286

Suddamin Care (Suddamin Care i Norrtälje AB) ansvarar för innehållet på denna sida.