Förfrågan

Familjehem för bebis pojke (ID 19716)

Söker privat familj

Publicerad 2024-04-17

Beskrivning:

Familjehem sökes i Stockholm- eller söder om Stockholm som Södertälje, Järna. Gnesta, Nyköpings området. Familjepoolen Nordväst söker nu ett familjehem för en liten pojke som föddes i början av året och som nu bor i jourhem.

En charmig liten kille som kommer att behöva inkluderas i ett varmt och kärleksfullt familjehem som han troligtvis kommer att behöva växa upp i. Pojkens föräldrar har flera diagnoser och funktionsnedsättningar som IF, autism, diabetes, add. Pojkens äldre halvsyskon har många vårdkontakter pga. flera diagnoser. Oklart i dagsläget vilka behov pojken kommer att ha. Det är ett plus om familjehemmet har erfarenhet av funktionssvårigheter. Det viktigaste är dock att familjehemmet har en beredskap och öppenhet för att pojken kan komma att behöva särskild omsorg och ha vårdkontakter.

Pojkens syskon bor i familjehem söder om Stockholm. Pojkens föräldrar beskrivs som fina i kontakt och umgängen fungerar bra. Umgänge sker i dag i jourhemmet. Det kommer också att vara viktigt att främja pojkens relation med det äldre syskonet och samarbeta med dennes familjehem.

Vi söker i följande län:

Stockholms län, Södermanlands län

logotyp Jourhems- och Familjepoolen Nordväst Jourhems- och Familjepoolen Nordväst

Org-nr.: 212000-0134

ID: 19716

Jourhems- och Familjepoolen Nordväst (Sollentuna kommun) ansvarar för innehållet på denna sida.