Förfrågan

Stiftelsen Smålandsgårdar söker familjehem med bredvidboende för vuxna! (ID 19599)

Söker privat familj

Publicerad 2024-02-09

Beskrivning:

Som familjehem tar du emot vuxenplacering inom ramen för avtal med socialtjänst och kriminalvård. Vi söker dig som har engagemang, tid och plats för att i samverkan med vår konsulent erbjuda en trygg, drogfri miljö med möjlighet till social träning, känslomässig utveckling och personlig förändring. Du behöver inte vara utredd sedan tidigare.

Som familjehem för Smålandsgårdar har du tät kontakt med din konsulent som ger handledning och stöd. Vi är tillgängliga alla dagar och tider på året. Ni erbjuds utbildningar samt fyra konferenser per år för kunskapspåfyllning, där ni som familjehem också får utbyta erfarenheter med andra familjehem.

Ersättning utgår med fast arvode samt omkostnadsersättning enligt SKRs rekommendationer.

Smålandsgårdar har verkat sedan 1979 och har lång och bred erfarenhet av konsulentstödd familjehemsvård. Vi har tillstånd från IVO och är certifierade av Riksförbundet för förstärkt familjehemsvård (RFF). Vi har kontor i Växjö, Ängelholm och Borås. Våra familjehem kan finnas inom 2 timmars bilfärd från våra kontor.

Vill ni veta mer eller bli familjehem för oss tveka inte att ta kontakt.

Vi söker i följande län:

Blekinge län, Hallands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Skåne län, Västra Götalands län, Östergötlands län

logotyp Smålandsgårdar Smålandsgårdar

Org-nr.: 829501-2234

ID: 19599

Smålandsgårdar (Stiftelsen Smålandsgårdar) ansvarar för innehållet på denna sida.