fbpx

Familj

Familjehem i centrala Malmö

Beskrivning:

Ensamstående kvinna, utbildad sociolog, som arbetar som lärarvikarie på högstadieskola i Malmö. Bor själv i rymlig bostadsrätt med katt och har har alltid haft ett stort intresse för barn och ungdomar både genom arbetet och privat. Hon har egna utflugna barn som hälsar på ibland.Intresset för familjehem har väckts genom ungdomar hon kommit i kontakt med i det ideella arbetet som stödperson där hon sett ungdomar med stort behov av trygga vuxna. Familjehemmsmamman är universitetsutbildad Sociolog och i Sverige har hon arbetat som läkarsekreterare, biblioteksassistent och värdinna på konstmuséum. Förutom böcker och sin familj är hon intresserad av svampplockning, naturliv, fiske, resor, kultur, museum & konst.

 

Friab Helsingborg, Unga

Friab Helsingborg Unga arbetar med kraftigt förstärkt familjehemsvård för ungdomar mellan 12-18 år med en psykosocial problematik. I kombination med den kraftigt förstärkta familjehemsvården arbetar vi med individuellt anpassat stöd och behandling med målet att den unge ska kunna leva ett självständigt liv.
Med drygt 20 års erfarenhet av den kraftigt förstärkta familjehemsvården så finns det god kunskap kring placeringar med flykt och hedersproblematik, självskadebeteende, missbruk, kriminalitet, skolsvårigheter, neuropsykiatriska diagnoser och relationsproblematik.

logotyp Friab familjevårdFriab familjevård
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Malmö stad
Skåne län

Publicerad: 2017-11-21
Senast kontrollerad: 2017-11-21

ID: 126140

Friab familjevård (AB FRIAB Individ & Familj) ansvarar för innehållet på denna sida.