Familj

Familjehem och bredvidboende

Beskrivning:

Vi är ett gift par som båda är födda på 70-talet. Vi har ett biologiskt barn boende här heltid och ett biologiskt som bor växelvis, båda är födda – 03. Vi bor med katter och hundar i en by i ett stort hus med många rum och gott om plats. Skola, affär finns en mil bort.

Jag har varit familjehem sedan 2005 och han sedan några år då vi blev tillsammans. Under dessa år har vi haft många placerade barn med olika problematik o åldrar.
Idag har vi två uppväxtplaceringar som är placerade endast pga hemmiljö och inget eget beteende. Dessutom har vi sedan en tid en pojke placerad hos oss, som snart kommer att flytta.

Utredningar finns från både konsulenter och kommuner. Vi har utredningarna här hemma och kan beställa nya registerutdrag när det behövs. 

Jag jobbar med inredning och är också utbildad alkohol- och drogterapeut. Jag är också utbildad inom Heder och förtryck samt anknytning. Jag har gått Ett hem att växa i. Jag kan vara hemma på heltid om det behövs.
Min man jobbar som egenföretagare med fyra olika företag, där vi har möjligheten att erbjuda våra placerade ungdomar/vuxna både boende, städ och hjälp samt praktik som kan övergå till anställning om man vill och allt fungerar.

Familjens fritidsintressen är att vara i stugan som ligger vid en liten sjö med egen sandstrand där vi badar, fiskar, kör skoter o skidor, andra intressen är djur, natur, jakt, barnen har även intresse av dator, musik, bilintresse.

Vi kan idag ta emot en flicka i ålder 5-10 år, syskonplaceringar går också bra och även mamma/barn el pappa/barn med "eget boende" men i samma hus. Vi kan också erbjuda ett bredvidboende för skyddsplaceringar och andra unga vuxna som behöver stöd med klarar av eget boende. 

Vi längtar efter en ny stjärna till vår familj.

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Västerbottens län

Publicerad: 2022-09-29
Senast kontrollerad: 2022-09-29

ID: 151120