fbpx

Familj

Engagerat utrett jourhem

Beskrivning:

Vi är ett gift par på 36 resp 40 år med två barn i 10-årsåldern och en liten hund. Vi är en glad och positiv familj med mycket värme och kärlek som lever ett tryggt och stabilt liv.

Vi vill bli jourhem för syskon i åldrarna 7-11 år med omsorgsbrist. Vi har för närvarande en placerad flicka på 8 år och två platser lediga. 

Vi bor i ett stort  nybyggt enplanshus med en vuxenavdelning och en barnavdelning med egen dusch/toa och allrum. Bra bussförbindelser och skolan ligger bara 5 minuters promenad ifrån oss.
Vi kommer från Iran men har bott i Sverige i snart 20 år och pratar svenska till vardags men kan även persiska, dari och engelska.

Maka har jobbat som behandlingsassistent på ett HVB-hem för unga flickor med olika sorters problematik, men är nu hemma på heltid pga placerade barn. Make jobbar som verksamhetschef.
Vi har ett stort socialt nätverk med våra familjer, syskon och vänner som har egna familjer och barn som vi brukar umgås med, myskvällar, shoppar, aktiverar barnen med tex bowling, lek och busland och bad. På somrarna fiskar vi och campar mycket. Vi älskar att resa.

Vi har stor erfarenhet då vi båda jobbar med barn och ungdomar med olika diagnoser och problematik. Vi har egna barn men har även väglett vänner utifrån vår kunskap och erfarenhet när de har haft problem med sina barn.
Vi är bra på regler och rutiner, sätta gränser, hantera konflikter, visa omtanke och medkänsla, visa kärlek, vara omtänksamma, kommunicera, vara tydliga och konsekventa, och vi är bra på att hitta på roliga saker när vi är samlade hela familjen.
Vi vet att det finns många barn och ungdomar som inte haft turen att ha det så bra som vi har det i vår familj. Därför vill vi dela med oss av vår trygghet, kärlek och värme som vi hoppas ska ge ungdomen en bättre start på livet. 

Vi har en Kälvestensutredningar hemma. 

Privat
Privat Familj
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Örebro län

Publicerad: 2021-10-18
Senast kontrollerad: 2021-11-17

ID: 177510