fbpx

Familj

Familjehem med bredvidboende

Beskrivning:

Jag och min man bor på vår gård med många djur och mycket natur runt knuten. Vi har ett eget stuteri och har därmed hästar, men också kor, getter och höns. Vi är födda -64 och -71 och har vuxna barn som inte bor hemma längre. Avstånd till närmsta ort med förskola och grundskola är drygt 2 mil. Några mil längre bort ligger centralorten med fler skolor och även gymnasium. 

Jag arbetar inom socialpsykiatrin och min man har tidigare jobbat som Behandlingsassistent men jobbar hemma på gården nu. Planen är att båda ska jobba på gården på sikt. Vi pratar svenska och engelska. Då vår gård är stor kommer det att finnas eget rum för barnen, just nu håller vi på att renovera så att vi ska få ännu mer plats. Vi har ett stort socialt nätverk som innehåller både familj och vänner.

Vi har tidigare jobbat som avlastningsfamilj och känner oss nu redo för att kunna vara både jourhem, kontaktfamilj eller ta placeringar på längre tid. Vi är utredda och klara hos kommuner och företag utredningar finns. Vilket kön spelar ingen roll men vi vill gärna hålla oss inom åldern 7-15 år. 

Vi har också ett ledigt rum i ett sidoboende. Där kan vi ta emot ungdomar 17-21år. Även skyddsplaceringar. 

Privat
Privat Familj
Utredning finns

Kommun:
Som betalande kund får du familjens hemkommun, namn och kontaktuppgifter.
Dalarnas län

Publicerad: 2022-06-21
Senast kontrollerad: 2022-06-21

ID: 200511