Familj

Gift par från Spånga

Beskrivning:

Gift par boende i Spånga i en villa på 147 kvm fördelad på tre rum på övervåningen och två rum på nedre plan. Det finns två möblerade rum lediga för eventuella placeringar.

Boendet ligger i ett väldigt lugn och barnvänligt område, med nära till skola, förskola samt kommunikationer. Boendet ligger mellan Spånga station och tunnelbana vilket gör att båda pendeltåg, tunnelbana och buss finns som alternativ för kollektivtrafik. I Spånga och närliggande områden finns flera alternativ till skolor. I övrigt finns det många aktiviteter för ungdomar att sysselsätta sig med som bl.a. gym, tennishall, fotbollsplaner, fritidsgårdar och inomhushall. Inomhus och utomhusbad ligger max tio minuter bort med bil.

Paret har en hemmavarande son, född -96. Kvinnan är utbildad barnskötare och arbetar inom förskola och maken är idag hemmavarande efter att ha arbetat som egenföretagare i 32 år. Han är aktivt arbetssökande och söker jobb som lagerarbetare. Paret talar svenska och turkiska och har sitt ursprung i Turkiet. Paret har ingen tidigare placeringserfarenhet men har erfarenhet av två egna barn och även arbete inom förskola där hon har stött på barn med bland annat autism. Familjen har inga djur hemma. Paret vill ta emot äldre barn mellan 10–13 år oavsett kön.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Stockholms stad
Stockholms län

Publicerad: 2024-03-20
Senast kontrollerad: 2024-03-20

ID: 201086

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.