Familj

Kompetent ensamstående man

Beskrivning:

Ensamstående man född -86 boende i Gränby i Uppsala. Mannen bor i lägenhet bestående av 3 rum och kök. Ett rum finns att disponera för en placerad ungdom. Rummet är möblerat med säng, skrivbord, garderob, byrå. Det finns tillgång till internet. 

Det finns goda kommunikationer i området. Lokalbuss med tät trafik finns till Uppsala city med tillgång till alla slags aktiviteter som finns i en storstad. Det finns grundskola, vårdcentral, bibliotek i närheten. Förutom det finns det tillgång till idrottsanläggningar. 

Mannen har en dotter född -12, som bor relativt nära och spenderar en del tid hemma hos honom. Dotterns mamma tillika mannens fd. fru bor i närheten. Det är en av anledningen till att han har valt att bo kvar i Uppsala. Relationen med dottern, fd. hustrun och hennes sambo är viktigt och de umgås ofta tillsammans. 

Mannen har ett stort nätverk bestående av fd. hustrun och hennes sambo, släkt och vänner som kan vara honom behjälplig vid en placering om behovet uppstår. 

Mannen arbetar som personlig assistent åt en ung man. Han har också ett ideellt uppdrag i föreningen Gränby fotbollsklubb där han är fotbollsledare för unga mellan 16 - 25 år. 

Mannen talar svenska, engelska samt somaliska och har sitt ursprung i Somalia. Familjen har inga husdjur. Mannen önskar ta emot pojkar mellan 10-16 år, gärna fotbollsintresserade eller annan aktivitet. Pojkar som har varit i "skiten" och vill ur, är en klientgrupp som ligger honom varmt om hjärtat.

Behandlingsinnehåll och Kvalitetsarbete:

Behandlingen är individuell efter behov och enligt överenskommelse med uppdraggivare.

Kavalitetsarbete
Vi använder oss av SecuraNova journal och kvalitetsledningssystem, som är ett modernt datasystem med stöd för journalföring och övrig dokumentation enligt SoL/LSS och HSL. I SecuraNova finns även stöd för systematisk bedömning av våra brukares behov, deras resurser och den förändring de genomgår under och efter placeringstiden. Systemet ger oss utmärkta möjligheter att följa upp och mäta resultaten av insatserna för våra brukare, vilket vi använder för att kontinuerligt utveckla och förbättra vår verksamhet.
SecuraNova är ett hjälpmedel i vårt system för kvalitetssäkring eftersom det ger oss möjlighet att uppfylla Socialstyrelsens, tillsynsmyndigheternas (Inspektionen för vård och omsorg och Datainspektionen) samt uppdragsgivarnas krav när det gäller dokumentation, uppföljning, behandlingsplanering och kvalitetssäkring. Journalsystemets säkerhetsnivå med kryptering omöjliggör obehörig åtkomst till känsliga personuppgifter och systemet uppfyller alla krav i EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

logotyp Barn och Omsorg i Sverige ABBarn och Omsorg i Sverige AB
Erfarenhet finns
Utredning finns

Kommun:
Uppsala kommun
Uppsala län

Publicerad: 2024-04-26
Senast kontrollerad: 2024-04-26

ID: 201751

Barn och Omsorg i Sverige AB ansvarar för innehållet på denna sida.