Förfrågan

Vibor Familjehem söker fler behandlingsfamiljer med särskild kompetens inom psykiatri. (ID 19537)

Söker privat familj

Publicerad 2024-01-23

Beskrivning:

Är du utbildad socialpedagog, behandlingsassistent, undersköterska, sjuksköterska, psykolog, beteendevetare, psykiatriker eller socionom? Eller har praktisk arbetslivserfarenhet av LSS-boende, stödboende eller HVB-hem alternativt inom psykiatrin?

Har du erfarenhet av att arbeta med socialtjänst eller med barn och ungdomar i utsatta situationer samt brinner för att hjälpa till? Kan du dessutom tänka dig att bli familjehem och bedriva behandlingsinsatser tillsammans med vårt behandlingsteam som består av två terapeuter, familjebehandlare, beteendevetare och en psykolog så har du nu möjlighet att bli en arvoderad behandlingsfamilj till Vibor Familjehem. I samråd med socialtjänsten lägger ni upp en behandlingsplan tillsammans med vård och genomförandeplan innan placering.

Vi söker hem med särskild kompetens inom ungdomar med psykiatrisk problematik såsom depression, ångest, PTSD och andra svårare beteendestörningar. Ungdomarna kan ha diagnoser såsom autism-spektrum med varierande funktionsnivå, intellektuell funktionsnedsättning, ADHD, ADD och ett överlag utmanande beteende som kräver mycket tålamod och kunskap i en hemmiljö. Det är särskilt meriterande om ni har erfarenhet av mer utmanande placeringar över längre perioder samt har möjlighet att ta emot placeringar med kort varsel (inom 24 timmar).

Krav:
• Körkort B (manuellt)
• Tillgång till bil
• Ett eller flera lediga rum i din bostad
• Välordnade levnadsförhållanden
• Godkända utdrag från: - Belastningsregister - LOB-register - Försäkringskassans - Skuldfri och inga registrerade anmärkningar hos Kronofogden - Ej förekommer i Socialtjänstens register och är föremål för insatser via Socialtjänsten

Sökområde: Hela landet. Arvode: Enligt överenskommelse.

Vi söker i följande län:

Hela landet

logotyp Vibor Familjehem Vibor Familjehem

Org-nr.: 556868-9128

ID: 19537

Vibor Familjehem (Vibor Familjehem AB) ansvarar för innehållet på denna sida.